Pengikut Awan

Tuesday, November 3, 2009

Bukan aku yang kata...

Bosannya.....

Nak masukkan data, nak buat recommendation, bos pulak call dari HQ...penat...

Penghujung petang, masuk jap FB. Jumpa laa application 'Ada Apa Dengan Nama' nih. Try test tengok apa yang keluar...
Hmm...kebetulankah?

Ditengah kesempitan otak dengan paperwork, keluar pulak result macam nie. Betul-betul menguji pendirian aku. Samada aku nak publish atau skip kat wall post...ambik masa berminit-minit jugaklah. Sempat gak aku keluar melepaskan asap yang berkepul-kepul.

Lastly, aku click publish jugak. Just see what happened...

p/s: Aku hanya serangga...di taman belantara...di taman belantara.....

6 TIUPAN ANGIN KE AWAN:

cik ian@aH Lian~ said...

hohohoh...
rileks ler hanaffi oiii~

Hahn 3rd said...

errkkk!!!

hmmm.dah ambik wuduk dah...dah tenang sikit....

teddy_froggy said...

hikhikhik...
punyer r exited tutop nma kt ats tue..kantoi lak ngn cik ian...
peace...ape2 pown..relex sudeh...(^_^)

PROFkusut said...

saya tak hipokrit
hikhik

cik ian@aH Lian~ said...

hiyahahaha~

Hahn 3rd said...

Prof...gua caya sama lu....!!!

Blog Widget by LinkWithin