Pengikut Awan

Thursday, November 13, 2008

Coca-cola + Ajinomoto = Rape


Ini e-mail yang aku terima pagi tadi dari seorang kawan. Harap pengunjung-pengunjung wanita yang singgah di Awan yang Biru ini ambil perhatian yer...pengunjung lelaki pun sama...Sekarang pun dah ramai gay.(ptuih...ptuih...ptuih!!!)

Paling elok, jangan jamah langsung apa-apa yang orang bagi kat kita. Kekadang kawan yang paling baik pun boleh tikam kita dari belakang. Mungkin mereka tak bernafsu nak merogol, tapi mungkin berminat dengan Nokia N96 kita ker atau Tablet PC kita ker atau mungkin Naza Ria yang kita park kat luar ofis nun.

Dan satu lagi...jangan cuba try test pulak resepi yang dimaksudkan diatas tu. Itu sebagai amaran untuk semua pengunjung-pengunjung awan yang aku hormati dan hargai. Takut-takut nanti kalau korang cuba kat dapur sambil memasak tu, jadi macam nie pulak...


Hisssssssss.......Adoiii......

1 TIUPAN ANGIN KE AWAN:

MiSZuE said...

oh sedapnye tgk tgn tu dipotong2 hehe

Blog Widget by LinkWithin